風風ラーメン浦和道場店の若鶏なんこつです。
軟骨(なんこつ)はコリコリしていて独特の食感があります。食べだすと箸が止まらなくなります。軟骨は軟骨細胞とそれを取り囲む基質から構成され、弾力性があります。骨ほどは固くないため、食べられます。軟骨はカロリーが低く、ヘルシーです。コラーゲンが豊富です。胸軟骨(Breast Cartilage)が「やげん」、膝軟骨(Knee Cartilage)が「げんこつ」です。
軟骨は焼き鳥にも唐揚げにもなります。からあげ専門店「からやま」の軟骨は「やげん」です。「なんこつ(やげん)」と表示されます。風風ラーメン浦和道場店の若鶏なんこつも唐揚げです。レモンが付いています。ケンタッキーフライドチキンのオリジナルチキンの胸(キールkeel)には軟骨が付いていて、バリバリ噛んで食べられます。
Hi, I ate Nankotsu in Ramen shop.
Nankotsu is chicken cartilage. It tastes like when you bite the crunchy, chewy part. Chicken skin and cartilage contains abundant collagen. Collagen has a wide range of health benefits. It supports healthy joints and smoother skin. Thanks to it, we're better able to move, bend and stretch. It can provide relief from rheumatoid arthritis symptoms.